Denny Caknan - Wirang (Official Music Video)

31 Oktober 2023, 09:00 WIB

Produksi : DC Production Penyanyi : Denny Caknan Arr : Bayu Onyonk ♫ LIRIK : (WIRANG) ♫ Sah jam 11 bengi aku mbok tinggalno Mbok tolak tanpo sebab sing pasti Nglarani. Aku kadung sayang kadung gadang-gadang Ngilangmu dadi traumaku Ngenemen kisah bujangku Ademe angin wengi teko Ngancani aku kelangan konco crito Jane namung masalah tresno tapi kok yo loro Reff: Yen akhire Wirang ben Wirang pisan Yen akhire loro ben loro tenan Opo wong tulus wis garise ngene Slalu ngancani ilang endinge Tresnoku koyo bonsai anting putri Mbok sirami rino lan wengi Masio elok endah di sawangi Di pekso ra iso gedhi Sabar ati Sabar ngadepi Nandure kembang tukul wirang Yongalah tenan Nandes e tenan We nganggep aku sewates koncomu Iki namung masalah tresno tapi kok yo loro Back to reff -------------------- Copyright ©2023 DENNY CAKNAN #Wirang #DennyCaknan ============================= Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: https://smarturl.id/idemusic Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

Video Lainnya

Terpopuler

Kabar Daerah